Double Eight

Double Eight, we do entertainment

This is what we sound like

Muziek, daar begint en eindigt het mee bij Double Eight. Het is de wekker waar we ‘s ochtends mee wakker worden en de tas koffie die ons de hele dag alert houdt om onze projecten verder uit te bouwen in onze muziekstudio in Gent. We zijn gebeten door muziek. Daarom konden we geen betere manier vinden dan direct te laten horen wat je van ons mag verwachten. Jong, poppy en een tikkeltje eigenwijs, drie eigenschappen die in elk van onze projecten terugkomen.

Met een slagzin als ‘we do entertainment’ kan het niet anders dan dat we de voorbije jaren heel wat leuke projecten op poten hebben gezet. Elk van onze acts is ontwikkeld voor een specifiek publiek. Niet zomaar wat bands dus, maar muzikale concepten met een duidelijk doel voor ogen.

Binnen Momenten vind je onze zangers die - voornamelijk tijdens huwelijken - bijna wekelijks live muziek brengen aan de piano. Van emotionele ceremonieën, over sfeervolle recepties tot innemende en soms zelfgeschreven openingsdansen. Jaarlijks doen meer dan 100 koppels beroep op ons en onze zangers-pianisten. Event Music focust dan weer op bedrijven en evenementen. We voorzien live muziek en entertainment, werken pittige geluidsfragmenten uit om je boodschap luid en duidelijk over te brengen, stellen een knaller van een playlist samen die jouw klanten én personeel weet te bekoren en brengen je team of gasten dichter bij elkaar met onze workshops en teambuilding activiteiten.

Onze bands en acts bestaan uit professionele live muzikanten, kwalitatieve popmuziek en vooral véél goesting. Al deze formules zijn bovendien te boeken via ons eigen boekingsplatform. Straf? ‘t Zal wel zijn!

Klik rechtstreeks door op een foto of bekijk het volledige overzicht op Book My Band.

Naast het vormgeven van onze eigen muzikale projecten, delen we onze expertise ook met lokale artiesten en muzikanten onder de vorm van intensieve coaching en privéles. Of je nu ervaren bent en al jaren optreedt, je binnenkort je eerste single wil uitbrengen of je gewoon piano wil leren spelen of beter wil kunnen zingen. In onze opnamestudio en repetitieruimte bouw je samen met onze muziekcoaches en songwriters aan jouw muzikale plannen.